Burnu Kafdağı'na Çıkmak (Veya Varmak) Ne Demek? Burnu Kafdağı'na Çıkmak (Veya Varmak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Burnu Kafdağı'na Çıkmak (Veya Varmak) ne demek? Burnu Kafdağı'na Çıkmak (Veya Varmak) kelimesi nasıl yazılır? Burnu Kafdağı'na Çıkmak (Veya Varmak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Burnu Kafdağı'na Çıkmak (Veya Varmak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Burnu Kafdağı'na Çıkmak (Veya Varmak) Ne Demek?

Burnu Kafdağı'na Çıkmak (Veya Varmak) Ne Demek? Burnu Kafdağı'na Çıkmak (Veya Varmak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Kibirlenmek, Şımarmak, Burnu Büyümek

Burnu Kafdağı'na Çıkmak (Veya Varmak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Burnu Kafdağı'na Çıkmak (Veya Varmak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Burnu Kafdağı'na Çıkmak (Veya Varmak)

Burnu Kafdağı'na Çıkmak (Veya Varmak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Burnu Kafdağı'na Çıkmak (Veya Varmak) ne demek? Burnu Kafdağı'na Çıkmak (Veya Varmak) kelimesi nasıl yazılır? Burnu Kafdağı'na Çıkmak (Veya Varmak) kökeni nedir? Burnu Kafdağı'na Çıkmak (Veya Varmak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır